Nieuws


15 juni 2020:

Per 1 juli gelden er nieuwe tarieven. Waarom? Door de Corona-crisis heb ik gemerkt dat veel klanten, waar ik aan huis trimde, niet in de gelegenheid waren om naar de trimsalon te komen. Aan huis trimmen is voor hen geen luxe, integendeel, niet iedereen heeft een auto waardoor je je makkelijk met je kat naar een trimsalon kan verplaatsen en reizen in het openbaar vervoer of met de fiets is voor de meeste konijnen een stressvolle ervaring. Ik heb daarom besloten om de tarieven voor het aan huis trimmen en het trimmen in de trimsalon op hetzelfde niveau te brengen. Alleen voor buiten Amsterdam breng ik € 0,30 per KM heen en terug vanaf postcode 1066 GJ in rekening. 

 

Het tarief voor het aan huis trimmen gaat hierdoor omlaag en het tarief voor het trimmen in de trimsalon gaat omhoog. ( Reeds gemaakte afspraken blijven voor het afgesproken tarief staan)

 

Waarom zou je dan toch naar de trimsalon komen?

 

- Wanneer je thuis niet de ruimte hebt om je konijn te laten trimmen.

 

- Wanneer je konijn zich thuis moeilijker laat behandelen.

 

- Wanneer je het liever niet hebt dat iemand bij je thuis komt.

 

Het tarief van een volledige trimbehandeling in de trimsalon was € 48,- en aan huis € 55,-. Ik heb besloten de middenweg te kiezen, en hiermee komt een volledige trimbehandeling op € 52,- zowel aan huis als in de trimsalon. Ik breng geen parkeer- of reiskosten in rekening in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.thefluffybunny.nl/tarieven.

 

 


7 mei 2020:

Ben je in het bezit van een Stadspas met groene stip? Dan krijg je bij The Fluffy Bunny maar liefst 25% korting op een trimbehandeling voor je konijn. 


Ookmeerweg 271

1067 SP  Amsterdam

info@thefluffybunny.nl

Tel: 06-83101130

 

KvK-nummer: 70005583

BTW-nummer: NL001599353B17